Stegu

A STEGU burkolatok egyesítik magukban a természetes nyersanyagokat és a legmodernebb építőipari technológiákat. A kiváló minoségű anyagok tökéletesen adják vissza a természetben előforduló színeket és formákat. Ugyanakkor a teljes gyártási folyamat során környezetbarát technológiát alkalmaznak, ugyanis mind a kültéri, mind a beltéri burkolat előállításnál nincs szükség égetésre. Ennek köszönhetően nincs károsanyag kibocsátás és hulladékanyag.

A kültéri falburkolat természetes kőzúzalék, beton, valamint a legjobb minőségű európai szabványoknak megfelelő színezékek és adalékanyagok felhasználásával készül. A beltéri burkolat alapanyaga gipsz, melynek előnye a kisebb súly mellett a könnyű és gyors megmunkálhatóság.

A homlokzatburkoló kövek felrakása a gyártó útmutatása szerint rendkívül gyors és egyszerű. A tégla és kőburkolat vághatósága és alakíthatósága miatt a munkálatok után megmaradó hulladékanyag minimális.

A STEGU díszburkolatok kiválóan alkalmasak épülethomlokzatok felújítására, átalakítására valamint új épületek díszítésére. A STEGU által kínált termékek széles szín-, minta-, formaválasztékának, valamint a sarokelemeknek köszönhetően egyedi és természetes hatás érhető el mind kültéri, mind a beltéri felhasználás során. Dekorációs díszburkolat A STEGU dekorelemek segítenek megidézni az egykor virágzó kultúrák hangulatát.

A gipszből faragott képek az Ön otthonába is elhozzák a régi egyiptomi, görög, azték, inka és észak amerikai indián népek művészetét. A gipszből készült faliképek kézzel festettek, ezért garantált az egyedi és rusztikus hatás. A STEGU díszburkolat a legmagasabb minőséget garantálja hosszú évtizedeken át.